УПРАВЛІННЯ РОЗУМНИМ ДОМОМ

Керувати «Розумним домом» може навіть дитина

 

Завдяки сучасній сенсорної панелі, управління «Розумним домом» – це не просто буденна завдання, це цікавий захоплюючий процес, який доставляє максимум комфорту і задоволення.

При одному тільки згадці про «Розумному будинку» перед нами постає аж надто високотехнологічна картина. Будинок з безліччю мегаінтеллектуальних функцій, розібратися в яких може лише вундеркінд. Але насправді все далеко не так, адже все геніальне просто. Так і управління системою «Розумний Будинок» настільки просте, що його швидко освоїть навіть дитина. 

З суперсучасної модною сенсорною панеллю управляти будинком приємно і легко

Це так зручно і комфортно, коли ваш будинок, всі його функції і системи, підкоряються вам, будь-яким вашим бажанням і вимогам. А керуєте ви всім цим царством дуже просто – за допомогою простих у використанні сенсорних панелей. Це цінна розробка з сучасним дизайном, витончена, з практично безмежними можливостями. Ця панель вміщає в себе, буквально, всю технічну структуру будинку, і лише одним торканням ви запускаєте роботу тієї чи іншої системи будинку, того чи іншого обладнання і т.д. Через панель ви можете легко керувати освітленням у будь-якій кімнаті будинку і на прибудинковій території, всіма електроприладами , кліматом ,вентиляцією , загалом, всіма інженерними системами вашого будинку.
Панель має зручний простий зрозумілий російський інтерфейс зі схематичне картиною вашого будинку, на якій відзначені всі пристрої і вказані всі доступні функції та сценарії. Все це робить управління «розумним» будинком простим і зручним.

Цілий світ розваг – в одній панелі

Ваша сенсорна панель – це не тільки надійний помічник в управлінні «Розумним домом», а й ціла колекція розваг. Нудьгувати не доведеться. Вона одна замінює і музичний програвач, і комп’ютер, і ігрову приставку. У ній зібрана велика підбірка вашої улюбленої музики, одним дотиком ви вибираєте потрібну композицію, і чудової звучанням. А якщо ви не знаєте, на який мелодії зупинитися, просто виберіть музичний жанр, і в будинку заграєте приємна музика.
За допомогою панелі керування ви потрапляєте в справжній ігровий світ, де можна добре відпочити і розслабитися за захоплюючою грою. До вашої уваги чудова колекція самих останніх і найбільш цікавих комп’ютерних ігор, а також можливість доповнити цю збірку вашими улюбленими іграми. Але цим не обмежуються можливості панелі. Зайти до Інтернету, переглянути відео, перевірити пошту і ще близько 300 000 додатків, – все це завдяки простій і зручною сенсорної панелі.

Дивитися за будинком навіть далеко від нього

Навіть якщо ви знаходитесь далеко від дому, у відпустці або просто в недовгому від’їзді, ви все одно можете бачити, що відбувається у вас в будинку. Як? Дуже просто: через мобільний телефон (смартфон). На ваш телефон встановлюється додаток «Розумний Будинок» з точно таким же інтерфейсом, як і на сенсорній панелі. І вам доступні всі функції управління «Розумного будинку». Або з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, через браузер з точно таким же інтерфейсом, як на панелі. Керувати можна і через звичайний мобільний телефон за допомогою SMS.
Від’їжджаючи, можна взяти панель з собою. Вона зручна і компактна. У ній є GSM-і wifi-модулі, тому управляти «розумним» будинком легко з будь-якого місця, де є покриття стільникових операторів або wifi-інтернет. Заряду батареї вистачає до 10 годин активного використання і декількох тижнів у режимі очікування.
Таким чином, будь-які відстані стираються, ви весь час відчуваєте тепло домашнього вогнища і впевнені в тому, що житло і сім’я в безпеці.

Поділитися в соц. мережах

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *