Найкорисніші експериментальні функції браузера Google Chrome

GoogleChrome

Браузер Google Chrome містить величезну кількість опцій , які ви не знайдете в звичайному розділі налаштувань . Заховані вони на спеціальній службової сторінці хром :/ / прапори . Як правило , це експериментальні , або потрібні тільки обмеженому колу користувачів , можливості . Однак серед них є кілька , які цілком можуть зацікавити наших читачів. У цій статті ви дізнаєтеся про них .
Для доступу до наступних налаштувань , введіть в адресний рядок браузера хром :/ / прапори та натисніть Enter. На сторінці, ви побачите досить великий список різних параметрів , зміст яких зрозуміти не так просто , навіть незважаючи на наявні коментарі. Зупинимося на найцікавіших з тих , що знайдені нами в самому свіжому Chrome.

 

________
функції:

хром :/ / прапори / # включити – переклад – новий -UX – міняє звичайну панель перекладу , що з’являється на сторінках іноземною мовою , на маленьку іконку в панелі адреси.

хром :/ / прапори / # включити – ігнорувати – автозаповнення -офф – включення ігнорування заборони на автозаповнення на веб -сайтах. Це застосовується для використання автоматичного заповнення паролів незважаючи на обмеження сторінки.

хром :/ / прапори / # орфографії – автозаміна – автоматичне виправлення помилок при наборі тексту.

хром :/ / прапори / # включити -прокрутки прогнозування – намагається передбачити кінцеве розташування пальця під час прокрутки на сенсорних пристроях , так що вміст в даному місці буде завантажено заздалегідь.

хром :/ / прапори / # включити – скачати – відновлення – вирішити відновлення або повторне завантаження файлів , що не були завантажені до кінця через обрив зв’язку або закриття браузера , через елемент контекстного меню Відновити .

хром :/ / прапори / # включити -форуму -режим – дозволяє переглядати веб -сторінки без підключення до мережі за рахунок збереженого раніше кеша.

хром :/ / прапори / # вкладка – групи – контекстне меню – додає елементи в контекстне меню вкладки для групування вкладок.

хром :/ / прапори / # включити зашифровані -медіа – це дозволяє встановити останню версію зашифровані ЗМІ Розширення в Google Chrome. Технологія використовується в HTML5 для відтворення захищеного контенту.

____________________________
Швидкодію і стабільність :

хром :/ / прапори / # суперечливі – модулі – перевірка – попередня перевірка встановлюваного програмного забезпечення і модулів на сумісність з вашим браузером.

хром :/ / прапори / # включити – d3d11 – включення Direct 3D в тих системах , де це підтримується . Призводить до прискорення роботи браузера.

хром :/ / прапори / # включити – фаст- вивантаження – більш швидке закриття вкладок і вікон програми .

_________________________
Безпека й приватність :

хром :/ / прапори / # відключити – гіперпосилання -аудит – відключення відсилання запитів для перевірки гіперпосилань. Ця функція HTML5 зазвичай використовується для моніторингу вас в мережі , так що краще її відключити .

хром :/ / прапори / # включити – паролем менеджер- повторної аутентифікації – включення запиту на введення системного пароля при спробі доступу до збережених в браузері паролів.

хром :/ / прапори / # включити – пароля покоління – активація вбудованого генератора паролів на сторінках реєстрації акаунтів.

Подiлитися у соцiальних мережах

Share to Google Plus
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex
Коментарi та розмiщення посилань заборонено.

Коментарi закритi.