У новій версії «Яндекс.Браузер» з’явилася функція «Швидкий дзвінок» і пошук по картинці

ZiqwJr8wGOgОстаннім часом компанія «Яндекс» із завидною регулярністю повідомляє про нові функції в своїх власних сервісах. Цього разу «Яндекс» поспішила поділитися новиною про вихід нової версії «Яндекс.Браузер» для всіх платформ.

Серед основних нововведень варто відзначити функцію «Швидкий дзвінок», можливість відновлення завантаження після розриву з’єднання і функцію пошуку схожих зображень. Відтепер користувачі можуть швидко подзвонити по знайденому на сайті телефону, просто клікнувши на нього мишкою. Правда, можливо це тільки за умови, якщо «Яндекс.Браузер» встановлено на комп’ютері і смартфоні, а також включена синхронізація .

Працює дана функція досить просто. Спочатку настільний браузер “сканує” веб- сторінку і розпізнає на ній телефонний номер . Потім за допомогою сервісу «Яндекс.Пошук» здійснюється визначення регіону, до якого належить сайт, і до номера додається необхідний код міста ( за умови, якщо він не був зазначений до цього). Як тільки користувач захоче подзвонити за вказаним на сайті номером, настільний браузер перекине потрібний номер мобільному браузеру за допомогою push-повідомлення, а останній передасть команду на здійснення дзвінка смартфону.

В оновленій версії «Яндекс.Браузер» компанія «Яндекс» також замінила словник з Chromium на свій власний, складений з урахуванням морфології російської мови і містить в два рази більше словоформ. Крім того, оновлення принесло пошук по картинці, заснований на технології «Сибір».

У списку інших дрібних змін варто відзначити можливість відновлювати перерване завантаження файлів і новий ліміт віджетів.

Нову версію «Яндекс.Браузера » можна завантажити на офіційному сайті.

Подiлитися у соцiальних мережах

Share to Google Plus
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex
Коментарi та розмiщення посилань заборонено.

Коментарi закритi.