Про атаки на “Нотатки про BI+”

Зі зрозумілих причин, певний час тому назад у “Нотатках про Business Intelligence +” встановлені засоби реєстрації та аналізу можливих зловмисних дій, проте на сайті не використовуються потужні платні системи захисту чи моніторингу. Тому в адміністрації сайту викликають увагу лише найбільш настирливі, явно зловмисні й одночасно наївні web-користувачі.

Про настирність, зловмисність і наївність

Дуже відвідуваною є сторінка для введення пароля доступу до адміністративної частини сайту. Для прикладу, за останні 40 діб її відвідували більше ніж 600 раз, при цьому адміністратор заходив лише пару разів.

Один зі сторонніх сайтів (pro…) записаний до бази даних за останні 30 днів 718 разів (?!) – це не програмні агенти інформаційно-пошукової системи.

В один з днів цього місяця було здійснено 72 спроби підібрати пароль до сайту з одного і того ж комп’ютера чи роутера. З урахуванням того, що  доступ до введення паролю блокувався після певної кількості неправильних спроб, то фактично якийсь web-користувач настійливо вводив пароль до сайту майже цілу добу безперервно, а саме 22 години 25 хвилин (?!). Скоріше за все, це можливо у разі цілодобового чергування спеціалізованої групи web-користувачів. Ймовірно, хтось ризикує розкрити свої ІТ-центри інформаційно-психологічних операцій (диверсій) у web-просторі. А можливо, хтось кличе адміністратора сайту вийти на зв’язок з власником IP-адреси (IP: 85.31.101.229) та ureyveellk@gmail.com, Georgelig? На сайті тривалий час була випадково помилкова адреса для зв’язку,  яка замінена на правильну: I@dss-bi.com.ua.

Показане фото – з сайту школи у м. Іваново Російської Федерації:  “Муніципальний бюджетний освітній заклад середня загальноосвітня школа № 18”. На сайті цієї школи, для прикладу, зареєстрований  Georgelig, ureyveellk@gmail.com.

З 2006 року діє “Государственная программа пересления соотечественников в Российскую Федерацию”. У 2012 році Путін затвердив  її нову редакцію. За оцінкою всіх російських державних спеціалістів, програма переселення співвітчизників у РФ у 2006-2013 роках провалена. Так, росіяни фактично втікають з місць пріоритетного заселення (за Уралом). Також етнічні росіяни унаслідок недолугої політики федералізації втікають з регіонів, які межують з Чечнею, Інгушетією, Дагестаном. Ймовірно, тому Путіну прийшла в голову ідея вирішити цю проблему шляхом фашистської агресії проти України та анексії у стилі Гітлера нашої землі. “З наскоку” це не вдалося у повній мірі, тому Путін і його помічники організували, фінансують, озброюють і безпосередньо керують через свої спецслужби “сепаратистськими” рухами на сході України. Як мінімум вони намагаються зруйнувати економіку регіону, посіяти ненависть між громадянами України, озброїти злочинців, нав’язати через своїх озброєних агентів мирному населенню регіонів свої “республіки”. Подібні рухи вже давно існують в РФ. Це характерно для Далекого Сходу і Сибіру та Північного Кавказу. Для прикладу, Чечня, Інгушетія, Дагестан за останні десятиліття фактично стали моноетнічними республіками-державами, що фінансуються з державного бюджету і за допомогою методу “повзучої анексії” захоплюють землі донських і кубанських козаків та відбирають у них свої явно етнічні землі. Ці “заслані козачки” намагаються втягнути в своє багно і населення східних регіонів України.

Путінська Росія у себе в країні та у сусідніх країнах, в усіх сферах діяльності перетворилася у країну-спонсора тероризму, його організатора і виконавця. Лише за два місяці Путін і його помічники перетворили туристичний Крим у центр міжнародного тероризму та у зону, якою керують відомі кримінальні угруповання. Очевидно, що негативний терористичний і кримінальний вплив з анексованого і окупованого РФ Криму буде розповсюджуватися на Ближній Схід й Середній Схід, буде грубо суперечити інтересам всіх країн. Росії це не дасть нічого позитивного, крім задоволення від уявної можливості впливу на світові події. РФ має 146 млн. населення, ВВП у 2,2 рази менше Японії, яка у 46 разів менше за територією. В усьому Сибіру і на Далекому Сході живе менше 10 млн. росіян, а лише у одній сусідній провінції Китаю – більше 150 млн. китайців. Навіщо Російській Федерації Далекий Схід? Щоб у Кремлі завжди була свіжа ікра та щоб пітерці Путін з Медвєдєвим пишатися великою державою? А як живуть прості люди на Далекому Сході РФ?

Трагедія федералізації на прикладі Ставропольського краю, для прикладу, показана у відео російського журналіста Кисельова. Цей горе-журналіст використовує відео та фото убивств на Кавказі для фальсифікації дій української влади.

Трагедія виходу російського населення від Уралу до Європейської частини РФ та наростаючі проблеми примітивізації промислового виробництва в РФ розглянуті у передачі “Точка зрения” (Как остановить распад России) провідних російских фахівців у сфері демографічної політики.

Залишити відповідь