Цей маленький пристрій може захистити будинок від міського шуму

Життя в мегаполісі має багато переваг: зручні системи метро, багато вишуканих ресторанів і безліч розважальних центрів. Але все це супроводжується постійним шумом, який є свого роду неминучим побічним ефектом, і в цих умовах живуть мільйони людей.

1

Цей шум може проникати в будинки і квартири через вікна , якщо встановити спеціальні звуконепроникні вікна , але це може бути по кишені не кожному. Тим не менш, можна використовувати і більш бюджетний варіант , на зразок цього прототипу пристрою шумозаглушення. Використовуючи технологію , подібну до тієї , що використовує система шумозаглушення в навушниках , яка дозволяє слухати музику , не відволікаючись на навколишні звуки.

Це спеціальний пристрій, який встановлюється на вікно , використовує високочастотний лазерний мікрофон , щоб блокувати докучливі звуки , а потім посилає власні звуки на 180 градусів , що компенсує звуки міського шуму , перш ніж він навіть досягне вашого вікна. Його присоска має вбудовану « енергетичну антену » , призначену для збору електромагнітної активності ( наприклад , від Wi -Fi сигналів ) , щоб використовувати її для живлення , поряд з власною внутрішньою батареєю .

В даний час , пристрій Sono все ще перебуває в стадії прототипу і не готовий до масового виробництва , хоча і отримало приз в одному з конкурсів цього року – «James Dyson Awards».

Поділитися в соц. мережах

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *